TRIO BRIO

Glazbena škola Zlatka Grgoševića Sesvete

Mali komorni sastavi - duo i trio - Kategorija B - 19 godina ili mlađi

Raspored

Program

 1. F. Herman (obr. N.D. Kozig): Suite za tri violine,op.17
   • I. Grave

 2. N. D. Kozig: Trio brio
   • I. Gabriel-nemirko
   • II. Ivan-razmišlja

 3. J.S. Bach (obr. N.D. Kozig): Organ sonata BWV 529
   • I st. Allegro

 4. W, Russ-Bovelino (obr. N.D. Kozig): Ungarische Fantasie


Trajanje programa: 22:35

Biografija sastava

Tamburaški komorni sastav Trio brio djeluje u sklopu nastave komorne glazbe u klasi prof. Nenada Dana Koziga na Glazbenoj školi Zlatka Grgoševića u Sesvetama.
Odlaskom generacija učenika od kvinteta je nastao trio. Uspješno se natjecao na Međunarodnim i domaćim natjecanjima komorne glazbe, te redovito nastupa na koncertima u organizaciji Škole.
Prošle godine su održali niz uspješnih koncerata u Trstu (Italija).

Članovi sastava

 • Gabriel Zečević
 • Patrik Zlomislić
 • Ivan Eržić

NENAD DAN KOZIG

Diplomorao za zvanje profesora glazbene kulture na Pedagoškom fakultetu u Osijeku, stručnu se usavršavao na seminarima za dirigente tamburaških orkestara i pjevačkih zborova u Hrvatskoj i inozemstvu ( kod maestra Josipa Jerkovića-Zagreb, Saše Britvića-Zagreb, prof. Volker Hempfling-Köln-Bavarishe music akademi, Dr. Philip Lodger -Oxford). 15 godina bio je umjetnički voditelj i dirigent tamburaškog orkestra i pjevačkog zbora HPD «Rodoljub» Virovitica. Autor je dva mjuzikla,Devlesa šukarija 1989. i Đuka Begović 1992. izvođenih u Zagrebu, Virovitici, Osjeku, Varaždinu. Skladao glazbu za više kazališnih predstava. Za skladbu Br.7 nagrađen od Hrvatskog sabora kulture. Autor više skladbi za festivale u Požegi, Pitomači, Adamovcu. Zaposlen kao nastavnik tambure GŠ Zlatka Grgoševića u Sesvetama. Bavi se skladanjem i aranžiranjem za pjevačke zborove i tamburaške orkestre. U izdanju HDTP 2022g. izašla je knjiga Skladbe za tamburu i klavir. Osim pedagoškim i skaldateljskim radom bavi se i organizacijom koncerata i festivala. (Festival tamburaških orkestara Dr. Josip Andrić, Festival kajkavskih popjevki „Po dragomu kraju, Jazz art expo).

Međunarodni glazbeni festival Sonus

A. G. Matoša 4, Križevci

mgf.sonus@gmail.com

+385 99 407 4710 (Josip Berend, producent)

Gradski tamburaški orkestar Križevci
Glazbena udruga Opus
Glazbena škola Alberta Štrige Križevci